Over ons

Over Mavendo Uitvaartzorg

Mavendo Uitvaartzorg bestaat uit ervaren gediplomeerde uitvaartverzorgers. Wij werken met uitvaartverzorgers door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij u in iedere regio voorzien van de juiste uitvaartbegeleiding. Daarbij zijn wij een geheel onafhankelijke uitvaartorganisatie, dat betekend dat u met vrijwel iedere uitvaartverzekering bij ons welkom bent. Of u nu aan naturapolis of een kapitaalverzekering hebt, wij regelen de uitvaart zoals u dat wenst.

Altijd één vaste uitvaartverzorger

Onze kracht is namelijk dat u altijd te maken krijgt met één vaste uitvaartverzorger. Onze uitvaartverzorgers zitten door heel Nederland en in iedere regio bieden wij een uitvaartverzorger. Zo kan hij of zij snel en direct bij u thuis zijn om de uitvaart te regelen. Wilt u direct een uitvaartverzorger bij u thuis? Bel: 085-1300785.

Onafhankelijke uitvaartonderneming

Mavendo Uitvaartzorg is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Dat betekend dat wij niet verbonden zijn aan een (uitvaart-) verzekeraar. U kunt dan ook met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. Of het nu gaat om een natura of een kapitaalverzekering. Onze uitvaartverzorgers dragen zorg voor de persoonlijke begeleiding na overlijden. Zij staan direct voor u klaar.

Over Mavendo

Mavendo Uitvaartzorg bestaat uit ervaren uitvaartverzorgers. Wij werken met uitvaartverzorgers door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij u in iedere regio voorzien van de juiste uitvaartbegeleiding. Daarbij zijn wij een geheel onafhankelijke uitvaartorganisatie, dat betekend dat u met vrijwel iedere uitvaartpolis bij ons welkom bent. Of u nu aan naturapolis of een kapitaalverzekering hebt, wij regelen de uitvaart zoals u dat wenst.

Waarom Mavendo Uitvaartzorg?

  • Onafhankelijke uitvaartorganisatie
  • Voor iedere uitvaartverzekering, ongeacht waar u verzekerd bent
  • Altijd een lokale uitvaartverzorgers bij u in de buurt
  • Wij zijn altijd snel ter plaatse, vaak binnen 1,5 uur
  • Uitvaart voor elk budget, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit
  • 24/7 bereikbaar: 085 – 1300 785
Suensberg - large 009

Het begeleiden van een persoonlijke uitvaart

Onze begeleiding zorgt voor een waardig afscheid. Een afscheid dat recht doet aan uw dierbare. Wij geven het afscheid vorm op basis van de door u gemaakte keuzes. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden in uw regio, het budget en uw persoonlijke uitvaartwensen. Lees meer ➜

Lokale uitvaartverzorgers in heel Nederland

Wij werken met lokale uitvaartverzorgers door heel Nederland. Zo kunnen wij u direct voorzien van persoonlijke uitvaartverzorging. Wij zijn landelijk bekend en zorgen voor lokale ondersteuning. Wij staan garant voor een persoonlijke, stijlvolle en waardige uitvaart. Lees meer ➜

Betrokken bij het laatste afscheid

Onze uitvaartorganisatie is betrokken bij het laatste afscheid: wij regelen de uitvaart volgens uw wensen. Wij regelen alles, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen.

Uitvaart regelen ➜

Klantervaringen

Hier leest u al onze klantervaringen van de afgelopen jaren. Mavendo staat voor kwaliteit én persoonlijke aandacht.

Lees meer ➜
Suensberg - large 013

Onze uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren met het regelen van uitvaarten en daarbij kennen zij de lokale mogelijkheden.

Lees meer ➜
pexels-photo-106937

Vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures voor diverse functies. Een open sollicitatie kan altijd naar info@mavendo.nl

Lees meer ➜
Suensberg - large 009

Onze werkwijze

De werkwijze waarop Mavendo een uitvaart regelt en bespreekt leest u hier. Wij hanteren onze kwaliteitsnormen.

Lees meer ➜

Oriënteren en voorbereiden

Een uitvaartverzorger komt bij u langs om alle wensen voor de uitvaart te bespreken. Het zorgt voor rust en duidelijkheid voor uw familie.

Gesprek aanvragen ➜

Offerte aanvragen?

Om al uw wensen op papier te zetten kunt u een offerte aanvragen. Wij zorgen dat u een op maat gemaakte uitvaart offerte ontvangt.

Offerte aanvragen ➜

Direct uitvaart regelen

Wij komen direct bij u (thuis) langs om de uitvaart te regelen. Bel dag en nacht naar ons meldnummer: 085 -1300 785 (24 uur per dag).

Bel 24/7: 085 – 1300 785 ➜
Call Now Button