Klantervaringen

Klantervaringen

Mavendo Uitvaartzorg heeft door de jaren heen klantervaringen opgebouwd. Wij hechten veel waarde aan een goede beoordeling. Hieronder vindt u een overzicht van al onze uitvaartbeoordelingen.

10

Prettig en behulpzaam

Snel, prettig, beschaafd en behulpzaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Louwman - maart 1, 2021
8

Goed

Onze ervaring met dhr F Groenendijk was uitstekend. Goede adviezen was ook zeer goed bereikbaar bij vervolg vragen, en hij kwam zijn belofte na.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DORDRECHT - maart 1, 2021
10

Een aanrader voor iedereen

Mijn moeder is overleden en dat is heel heel pijnlijk want ik woonde bij haar en 14 jaar hebben we lief en leed gedeelt ik heb haar vwrzorgt tot de laatste snik en dan wil je fijn geholpen worden voor een normaal bedrag. Wat ik bij de eerste niet vond vond ik hier wel hier draait het om gevoel en om goede oprechte zorg en niet om het geld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere Haven - februari 28, 2021
10

Verzorging van uitvaart van mijn geliefde vrouw was uitstekend geregeld.

Als boven vermeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - februari 28, 2021
10

Mooie persoonlijke benadering k

De manier waarop Frans Groenendijk was echt subliem
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Andelst - februari 27, 2021
8

heel er goed

vooral Miranda heeft het heel goed gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BARENDRECHT - februari 24, 2021
10

Kan iedereen Mavendo aanbevelen!

Zeer persoonlijk, niet opdringerig! Heel accuraat en meedenkend!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lochem - februari 24, 2021
9

Het kon niet beter.

Het is voor mij en de familie en vrienden een waardevolle ervaring geweest prima verzorgd en ik kan niet anders dan nogmaals verklaren dat het door Mavendo uitstekend verzorgd was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - februari 23, 2021
9

Zeer goed!Deskundig!

Zeer goede ervaring,erg goed geholpen met alles en mooie uitvaart van mijn moeder gehad,mede door Andries Frederik.Mvg S.Goudswaard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - februari 23, 2021
10

Positieve ervaring bij een nare levensgebeurtenis.

De ervaring met Mavendo begeleider Frans Groenendijk vond ik bijzonder fijn. Hij heeft een prettige persoonlijke maar ook zakelijke begeleiding gegeven. Het valt mij op dat hij altijd snel reageerde op mijn vragen. Bij het droevige overlijden heeft hij door zijn begeleiding dit lichter gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - februari 19, 2021
9

Geweldig

1 Miranda goed kunnen luisteren naar onze wensen. 2 informeerde dagelijks naar ons welzaamheid. 3Zeer behulpzaam als je zelf met een idee kwam 4Geduldig 5 ik hoop niet dat ze ons een lastpost vond want we waren best wel kritisch Al met al een Top van een vrouw , wij bevelen haar ook aan bij anderen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - februari 16, 2021
10

Prettig

Heldere website, prettig telefonisch contact, correcte en stipte dienstverlening tegen een zeer redelijke prijzen Kortom: aan te bevelen. Aad Maase
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond-Binnen - februari 15, 2021
10

Zorg vanuit het hart

Er word goed geluisterd naar je wensen en deze worden met zorg uitgevoerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - februari 15, 2021
9

Zeer fijne en professionele uitvoering

De gehele uitvoering van begin tot eind als zeer prettig ervaren. Begeleider dacht actief mee incl slimme tips.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ridderkerk - februari 15, 2021
9

Begripvol, respectvol, flexibel

Om in tijden van Corona een mooie crematie te regelen is een bijna onmogelijke taak. Maar het is jullie gelukt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - februari 13, 2021
8

Snel en krachtig

Tijdens Covid 19 een uitgeklede uitvaart gehad. De medewerker heeft zijn best gedaan er iets van te maken onder deze bizarre omstandigheden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - februari 12, 2021
10

Ik ben heel erg tevreden over Mavendo

Ik ben heel erg tevreden over Mavendo. Alles verliep naar wens en de communicatie was uitstekend .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - februari 11, 2021
10

Mavendo neemt alle zorg uit handen op respectvolle manier

Bij het overlijden van onze moeder en schoonmoeder hebben wij de uitvaart bij Mavendo neergelegd en zij hebben ons alle zorg uit handen genomen. Ze regelen alles. En de medewerkers doen dit op een zeer respectvolle wijze. Wij kunnen hen aanbevelen en zijn hen zeer dankbaar voor de afhandeling van alle zaken die komen kijken bij een overlijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendriks - februari 10, 2021
10

Respectvol zonder afstand

Zeer tevreden over alles. Er werd door de uitvaartondernemer feilloos aangevoeld met wat voor soort gezin hij te maken had en daardoor werd een trieste gelegenheid toch nog een draaglijk en soms zelfs luchtig moment. Ik had het gevoel dat we op hem konden leunen hetgeen heel belangrijk is op zo'n dag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borculo - februari 9, 2021
10

Goed

Netjes geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - februari 9, 2021
10

Perfect

Wij zijn respectvol en liefdevol geholpen door Miranda bij het overlijden van mijn moeder en 5 weken later bij het overlijden van mijn oom.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OUDEMOLEN NB - februari 9, 2021
7

Goede service

Service en accuraatheid was prima. De extra prijs voor het bezoeken van de overledenen vind ik enorm hoog voor een bezoek van een 30 min.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- wustefeld - februari 9, 2021
9

Alles was goed geregeld prima

Heb het positief ervaren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - januari 28, 2021
10

Tevreden

Ales netjes prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - januari 28, 2021
8

Meelevend

Ondanks de Corona maatregelen in de eerste lockdown hebben wij toch een mooi en waardevol afscheid van mijn vader kunnen nemen. De uitvaart medewerker was zeer betrokken en ondanks alle Corona maatregelen was het een intieme mooi waardig afscheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - januari 27, 2021
10

Een geweldige begeleiding en service voor zeer lage prijs

De informatie op internet is uitstekend, u heeft mij op een geweldige manier begeleid bij de crematie van mijn partner, ik mocht ook nog bij de crematie persoonlijk aanwezig zijn, een mooie kist, een mooi crematorium, zeer lage prijs, kort om de beste van Nederland!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - januari 26, 2021
10

prima begeleiding naar begraafplaats BARBARA

mooi discreet optreden van al uw mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - januari 26, 2021
10

Ik heb het een keer gebruikt

een zeer professionele service heeft me geholpen, ook al ken ik de taal niet zo goed, ik ben erg tevreden. Ik raad ten zeerste aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravenhage - januari 26, 2021
10

Meegedacht en adequaat gehandeld

Op zoek zijnde naar een uitvaart binnen het budget, kreeg ik i.p.v tegenstand en dure offertes begrip!. Zo moet het. Omdat we een uitvaartverzorger elders kregen vanwege de afstand, liep het niet zoals we hoopten. Al met al wel tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geeste - januari 23, 2021
9

Respectvol

Erg goede zorg mogen ontvangen,gedurende deze verdrietige periode,met dank aan Andries Frederik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - januari 14, 2021
10

We hebben ons echt gesteund en geholpen gevoeld

Bekwaam, prettig, en een goede klik hebben geleid tot een uitvaart waar we met een goed gevoel op terugkijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - december 3, 2020
10

Mooi afscheid bij crematie van moeder

Het was allemaal prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elp - december 3, 2020
10

Zeer goed geregeld

Van af af het moment van. Ophalen.overleden echtgenoot. Tot aan de crematie zeer netjes geregeld waardig afscheid. Hele familie vol lof
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - december 3, 2020
9

Fijne begeleiding

Benaderbaar en prettig in omgang. Aandacht voor persoonlijke wensen. Snel in regelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - december 3, 2020
8

We zijn erg tevreden over Mavendo Uitvaartzorg B.V.

Frans heeft ons op een hele fijne manier geholpen met het verzorgen/ uitvoeren van de uitvaart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - december 2, 2020
10

Goed eerste gesprek.

Door het heldere eerste gesprek is er weinig contact meer geweest. Alles was goed geregeld. Erg fijn in een hectische en verdrietige periode.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - december 2, 2020
10

Geweldig in waardige zin

Zeer intensief contact en meedenkend. Altijd bereikbaar en uitstekende medewerkers. Zeer meelevend en alles goed en duidelijk bespreekbaar. 2x in 5 weken tijd van de diensten gebruik moeten maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - december 2, 2020
10

uitstekend en betrokken

tevreden uitstekend en betrokken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rotterdam - november 12, 2020
9

Heel prettige begeleiding.

Wij zijn zeer te spreken over de goede en menselijke zorg die wij hebben ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - november 10, 2020
8

Goed

egrafeniHoe moet je een begrafenis beoordelen? Het is nooit prettig. Maar we waren heel tevreden met begeleider.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 7, 2020
10

Professioneel en eerijk

Van begin tot eind zijn alle zaken netjes, duidelijk en professioneel afgehandeld door André bij ons. Het pakket was duidelijk (basispakket) en werd goed uitgelegd. De mogelijkheden zijn ruim, ze houden goed rekening met de wensen. Ik zou Mavendo een ieder aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - november 7, 2020
10

Goed geregeld

Al onze wensen voor de uitvaart zijn vervuld. Goede serviceceb contact.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - september 5, 2020
9

Goed

Zeker in caronatijd zeer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 4, 2020
10

Prima

Anne Wieb begreep onze wensen, dacht mee en was lekker nuchter. Precies wat wij op dat moment nodig hadden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Abcoude - september 1, 2020
10

Respectvol

Ik was een beetje huiverig voor de service i.c.m. de prijs, maar er schortte absoluut niets aan! Alle medewerkers meer dan respectvol, erg aardig en menselijk. We hadden geen betere organisatie kunnen vinden, denk ik!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - september 1, 2020
10

Perfect!

Heel goed verzorgd, en met medeleven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Minosstr 41 - september 1, 2020
9

In één woord geweldig

Frans is zeer prettig in de omgang, Alles is goed uitgelegd wij zijn blij dat álles goed is verlopen....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - augustus 18, 2020
10

Zeer positief en professioneel.

Ruimte voor mogelijkheden in de lastste wens van de overledene.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - augustus 2, 2020
9

Perfect, zeer tevreden.

Alles goed en netjes geregeld, afgestemd op onze wensen met het juiste advies zonder iets op te dringen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Numansdorp - juli 14, 2020
10

Hartverwarmend

Mijn familie en ik zijn ontzettend dankbaar voor de liefde en tijd die Frans voor ons heeft genomen. Hij heeft aan alles gedacht en tot in de puntjes goed verzorgd. Zijn uitstraling en rust gaven ons ook vrede en rust op dat moment. Ik mocht altijd bellen als ik vragen had en dat vond ik ook fijn. Nogmaals namens mij en de familie hartelijk dank voor alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - juli 9, 2020
10

Ondanks corona,keurig geregeld

Goede firma,aantebevelen .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - juni 16, 2020
10

Respectvol

Een afscheid tijdens de Corona maatregelen vergt veel improvisatie vermogen. Als je dit dan op een respectvolle manier doet en kijkt naar de mogelijkheden die er wel zijn en mee denkt met de behoeftes van de nabestaanden dan verdien je een pluim
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - juni 11, 2020
10

Prima warm en verzorgd

Goede gesprekken, duidelijke uitleg en goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - mei 28, 2020
9

Goed

alles netjes geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rotterdam - mei 27, 2020
10

Alles erg soepel en prettig geregeld!

De communicatie verliep uitstekend. Verder vond ik het een sfeervolle aula en de uitvaartbegeleider wist de speech prachtig voor te dragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - april 7, 2020
8

Prettige en kundige begeleiding

Voelden ons prima ondersteund in het gehele proces met ruimte voor eigen inbreng en wensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krimpen a/d IJssel - april 6, 2020
9

Goed geregelde uitvaart

De contacten met Mavendo zijn plezierig en professioneel. Afspraken zijn duidelijk en worden ook nagekomen. Eigenlijk alles wat je wil om een gepaste uitvaart voor een dierbare te laten verzorgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam / Den Haag - maart 25, 2020
9

Uitstekend

Wij zijn zeer vakkundig geholpen en bijgestaan na het verlies. In zo’n periode wil je duidelijkheid en die hebben jullie ons gegeven. Direct de kosten en de wensen besproken. Alles verliep zoals wij wenste. Veel dank namens iedereen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - maart 7, 2020
10

Goed verzorgde uitvaart

De uitvaart van mijn tante is goed verlopen. Liefdevolle en warme dame, die precies wist wat er in het crematorium mogelijk was. Het telefoongesprek was meteen alles duidelijk, korte lijnen met de uitvaartzorgster. Dank
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - maart 5, 2020
9

Perfect, warm, waardig en betaalbaar

Helaas heb ik een uitvaartverzorger moeten inschakelen die kon letten op ons budget. Jullie hebben ons hier enorm goed mee geholpen. Alle dank gaat uit naar de warme medewerkers en verzorgers. Dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - maart 3, 2020
10

Fijn, warm en vriendelijk

Er is alle tijd en ruimte voor wensen en alles tot in de puntjes geregeld. In de moeilijke periode hebben zij een wereld van verschil gemaakt voor ons. Hartelijke medewerkers die voor je klaar staan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Jansen - maart 2, 2020
10

Waardig en meelevend

Ze hebben onze moeder thuis opgebaard, aangezien wij dat graag wilden. Er werd keurig naar onze wensen geluisterd en eigen inbreng was mogelijk. Wij hebben de crematie als zeer waardig ervaren en willen de uitvaartverzorgster enorm bedanken. Gezien de prijs en kwaliteit enorm top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - februari 27, 2020
10

Dankbaar!

Wij zijn dankbaar voor de prettige en begripvolle uitvaartverzorgster die ons heeft geholpen. Het persoonlijke contact, het begrip en het medeleven hebben ons enorm geholpen na het overlijden. Wij kijken terug op een persoonlijk en waardig afscheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - februari 25, 2020
9

Zeer professioneel en transparant

Met de begrafenis wilden wij een goed afscheid wat binnen ons budget kon blijven. Jullie hebben gezorgd voor een afscheid dat bij mijn vader paste. De plechtigheid was vooraf duidelijk besproken en alles dat geregeld moest worden verliep goed. Hartelijk bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - februari 16, 2020
10

Meteen een goed gevoel

Toen de uitvaartleider bij ons thuis kwam om de uitvaart van onze schoonvader te regelen was er meteen een goed gevoel. Wij wilden een klein afscheid met ons gezin en familie. Jullie hebben ons enorm goed geholpen met het regelen van een kleinschalig maar toch warm afscheid. Mede dankzij de persoonlijke begeleiding hebben wij het ervaren als een respectvol afscheid, dank.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - februari 13, 2020
9

Rustgevend en zeer persoonlijk

Wij hebben het afscheid als zeer rustgevend ervaren. Vooraf direct onze wensen besproken en kregen tijdens het gesprek de kosten al te zien. Fijn gevoel kijken wij terug op een mooi afscheid van onze moeder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - februari 11, 2020
10

Goede en respectvolle uitvaart

Goed verzorgde uitvaart, begeleiding van hr. Wijnsma gedurende hele week was top; bespreking zowel thuis bij mij als in Hebron kerkkapel was vriendelijk, duidelijk en klip en klar. Snelle opstelling van hele tijdschema. Ook gang van zaken in kerk van uitvaartleider en draagbroeders op 31 januari was o.k., begraving zelf was dik en orde. Onze dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - februari 7, 2020
10

Respectvol en meelevend. Uitstekend!

Na het verlies van mijn man zijn wij als familie direct en meelevend bijgestaan door jullie. Met alle dank aan alle medewerkers voor de uitstekende begeleiding na het overlijden. Ook zijn de kosten van de crematie ons meegevallen en kijken wij terug op een goed, waardig en vooral respectvol afscheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - februari 5, 2020
10

Bijzonder fijn geholpen na het overlijden

Bijzonder fijn geholpen na het overlijden van onze vader, de uitvaartbegeleider heeft alle tijd aan ons besteed welke wij nodig hadden. Geen druk en ook geen haast. De dag van de uitvaart was zeer respectvol en we zijn dan ook volop tevreden met de zorg welke wij mochten ontvangen. Nogmaals hartelijk dank.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - februari 5, 2020
9

Zeer tevreden

Wij als familie hebben heel fijn contact gehad met Mavendo uitvaartzorg, de wensen die vooraf besproken waren zijn precies zo uitgevoerd. We hadden het niet mooier kunnen krijgen ! Enorm tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis - februari 5, 2020
10

Respectvol en eerbiedwaardig

De dag dat mijn moeder en onze schoonmoeder kwam te overlijden twijfelde ik geen moment om Mavendo Uitvaartzorg te bellen . Mede omdat mijn moeder haar uitvaart klein en besloten wilde houden. Zeer goed geholpen om onze en mijn moeder haar wensen te realiseren. Goed advies en heel goed meegedacht! Wij vinden de hulp en het regelen van de uitvaart zoals Mavendo Uitvaartzorg het gedaan heeft in een woord TOP hartelijk dank hiervoor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - februari 5, 2020
10

Professioneel, persoonlijk en transparant

Wij zijn op een persoonlijke en professionele wijze bijgestaan, waarbij alles uitstekend werd geregeld. Alles werd respectvol, vriendelijk en keurig verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - februari 5, 2020
72 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Call Now Button