Klantervaringen

Klantervaringen

Mavendo Uitvaartzorg heeft door de jaren heen klantervaringen opgebouwd. Wij hechten veel waarde aan een goede beoordeling. Hieronder vindt u een overzicht van al onze uitvaartbeoordelingen.

10

Heel goed verzorgd

De uitvaart van onze moeder was perfect geregeld. De hr Stiekema heeft ons prima geholpen en begeleid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - juli 10, 2021
10

Perfecte uitvaartverzorging.

Onze dank gaat uit naar Miranda van Uitvaartverzorging Mavendo. Mevrouw heeft ons perfect geholpen bij de uitvaart van onze vader. Zij is vriendelijk en oprecht betrokken bij het overlijden van onze naasten, zij regelde alles tot in de puntjes, gaf ons goed advies en is een vriendelijke vrouw die haar baan heel erg serieus neemt. Nogmaals onze dank Miranda...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - juni 8, 2021
3

We waren niet helemaal gelukkig.

We misten een klik. Kregen niet contact zoals we dat enkele maanden eerder in Broek in Waterland wel hadden. Misten bepaalde empathie. Eten, met name broodjes ver onder de maat.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Utrecht - mei 24, 2021
10

Zeer mooie uitvaart fijne mensen

Ik zou jullie altijd aanbevelen fijne begrijpende mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Badhoevedorp - mei 18, 2021
10

Uitstekend!

Alles was keurig verzorgd en het contact was elke keer duidelijk, helder en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wateringen - mei 16, 2021
10

Andries Frederik heeft de begrafenis van mijn echtgenoot perfect geregeld.

Andries Frederik heeft er voor gezorgd dat ik met trots op de begrafenis van mijn echtgenoot terug kan kijken. Het goed luisteren naar mijn wensen, het meedenken en de rustige professionele houding van Andries Frederik hebben de uitvaart van mijn echtgenoot voor mij iets makkelijker gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - mei 15, 2021
10

Uitstekend!

De uitvaart van mijn vader lag als gevolg van zeer moeilijke familieomstandigheden uitermate gevoelig. De begeleiding van Margriet Krook was perfect. Zij heeft de uitvaart uitstekend begeleid. Mijn vader heeft de uitvaart gekregen die hij graag wilde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - mei 15, 2021
10

Goede service en informatievoorziening

Wij hebben het contact als zeer goed, vriendelijk en servicegericht ervaren. Tevens zeer op prijs gesteld dat er werd meegedacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winter - mei 15, 2021
10

keurig verzorgd

goede ervaring met mavendo
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 13, 2021
10

Respectvol en met oog voor de nabestaande.

Na een telefoontje is alles goed geregeld, zowel op de avond van het overlijden als tijdens het bespreken van de uitvaart. De uitvaart zelf is met respect voor de overledene verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland - mei 13, 2021
10

uitstekende verzorging ,

zowel voor , tijdens als na de crematie van mijn partner een 10 met een griffel .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - mei 12, 2021
10

Top!

goedendag, Onze uitvaart begeleidster Margriet Krook, dacht ontzettend goed met ons mee, wat uiteraard door alle emoties wel heel erg fijn was. Aanpassingen/veranderingen konden zonder problemen worden uitgevoerd. Wat vooral een pluspunt was dat zij de overlijdenskaart voor ons zo goed nakeek en de fouten eruit haalde (wij keken daar door de emoties gewoon overheen). Factuur is overzichtelijk en daardoor duidelijk, waardoor er geen vragen meer bij ons opkwamen. Met vriendelijk groet, Truus en Nicolien Tjoelker p.s. ik heb dit formulier ingevuld namen mijn moeder (Nicolien)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Opende - mei 12, 2021
6

The funeral was well and professionally handled with kindness

The treatment up to and including the funeral was excellent however my insurance company confirmed that they sent the full insured payment and I haven’t yet received the excess in my bank account. Also there was no reply to my email.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - mei 12, 2021
9

Alles was zeer goed verzorgd en zonder problemen.

Ik ben nooit gecharmeerd van het woord verplicht en zeker niet als ik vrijwillig aan een enquête meedoe. Ook hier niet. Als er dingen verplicht gaan worden dan doe ik in principe niet mee aan zo'n enquête. Hier gaat het om het ophalen van nare voorvallen in een mensenleven. Daarom ben ik zeer behoudend aan het meedoen van zoiets.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BEEK LB - mei 11, 2021
8

zeer goed ervaren

Zeer goede ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MAARSSEN - mei 11, 2021
10

Voortreffelijk geregeld en vooral heel goed naar de wensen geluisterd.

Heel fijn contact gehad met Miranda. Zij luisterde goed naar onze wensen en speelde daar heel goed op in..ze dacht ook mee met ons. Wij hebben , ondanks de trieste dag, een heel goed en gewaardeerd gevoel over gehouden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- PAPENDRECHT - mei 11, 2021
9

positief met waardigheid

Ondanks de moeilijke omstandigheden (corona), prima verzorgd. Met waardigheid naar de overlevende en de nabestaanden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HENDRIK-IDO-AMBACHT - maart 19, 2021
10

Zeer tevreden.

Wij zijn liefdevol en zorgzaam geholpen. Met alle vragen die we hadden. En met respect naar ons en onze moeder toe door Miranda de Krijger.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - maart 9, 2021
10

Top

Eigenlijk hebben wij Andries Frederiks leren kennen door de uitvaarten van mijn vader en schoonzoon . Dat was zo menselijk en zo vol aandacht voor ons Zodoende wilden wij dat hij ook de uitvaart van mijn moeder deed en dat was precies zoals wij dat wilden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - maart 8, 2021
10

Perfect

Zeer goed contact, heel vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - maart 5, 2021
8

Goed

Professionele hulp
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Nieuw Vennep - maart 5, 2021
8

Voldeed aan de verwachtingen.

Vriendelijke persoonlijke benadering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - maart 5, 2021
10

Geweldig

Zeer goed verzorgd van het begin tot het einde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - maart 4, 2021
8

Wij zijn enorm goed geholpen door Havendo Uitvaartzorg!.

Heel goed geholpen door Frans Groenendijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - maart 4, 2021
8

goed contact, veel aandacht voor details

prima dienstverlening ervaren. geen ongemakkelijke situaties ervaren wat erg belangrijk is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - maart 3, 2021
9

Fantastische en vriendelijke service, niets was te veel moeite.

Hoewel dit uitvaartbedrijf een van de voordeligste was, dat had iemand anders voor mij uitgezocht via Internet, was dat niet de voornaamste reden dat we voor Mavendo kozen. Maar omdat de medewerkers van Mavendo het prettigste en snelste na onze eerste contact reageerde. Wat in ons geval ook heel fijn was dat de dienst tweetalig kon worden gedaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noble-Gordijn - maart 3, 2021
10

Netjes en respectvol

Oudejaarsnacht om 03:30 uur gebeld en zo waar nog iemand aan de lijn gekregen. Een paar uur later kwam er iemand langs en werden alle mogelijkheden rustig doorgesproken. Alles is verder volgens afspraak uitgevoerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - maart 2, 2021
10

Goed geregeld

Ik heb geen foutje, geen ergernis, alles goed verzorgd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - maart 2, 2021
10

Prettig en behulpzaam

Snel, prettig, beschaafd en behulpzaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Louwman - maart 1, 2021
8

Goed

Onze ervaring met dhr F Groenendijk was uitstekend. Goede adviezen was ook zeer goed bereikbaar bij vervolg vragen, en hij kwam zijn belofte na.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DORDRECHT - maart 1, 2021
10

Een aanrader voor iedereen

Mijn moeder is overleden en dat is heel heel pijnlijk want ik woonde bij haar en 14 jaar hebben we lief en leed gedeelt ik heb haar vwrzorgt tot de laatste snik en dan wil je fijn geholpen worden voor een normaal bedrag. Wat ik bij de eerste niet vond vond ik hier wel hier draait het om gevoel en om goede oprechte zorg en niet om het geld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere Haven - februari 28, 2021
10

Verzorging van uitvaart van mijn geliefde vrouw was uitstekend geregeld.

Als boven vermeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - februari 28, 2021
10

Mooie persoonlijke benadering k

De manier waarop Frans Groenendijk was echt subliem
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Andelst - februari 27, 2021
8

heel er goed

vooral Miranda heeft het heel goed gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BARENDRECHT - februari 24, 2021
10

Kan iedereen Mavendo aanbevelen!

Zeer persoonlijk, niet opdringerig! Heel accuraat en meedenkend!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lochem - februari 24, 2021
9

Het kon niet beter.

Het is voor mij en de familie en vrienden een waardevolle ervaring geweest prima verzorgd en ik kan niet anders dan nogmaals verklaren dat het door Mavendo uitstekend verzorgd was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - februari 23, 2021
9

Zeer goed!Deskundig!

Zeer goede ervaring,erg goed geholpen met alles en mooie uitvaart van mijn moeder gehad,mede door Andries Frederik.Mvg S.Goudswaard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - februari 23, 2021
10

Positieve ervaring bij een nare levensgebeurtenis.

De ervaring met Mavendo begeleider Frans Groenendijk vond ik bijzonder fijn. Hij heeft een prettige persoonlijke maar ook zakelijke begeleiding gegeven. Het valt mij op dat hij altijd snel reageerde op mijn vragen. Bij het droevige overlijden heeft hij door zijn begeleiding dit lichter gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - februari 19, 2021
9

Geweldig

1 Miranda goed kunnen luisteren naar onze wensen. 2 informeerde dagelijks naar ons welzaamheid. 3Zeer behulpzaam als je zelf met een idee kwam 4Geduldig 5 ik hoop niet dat ze ons een lastpost vond want we waren best wel kritisch Al met al een Top van een vrouw , wij bevelen haar ook aan bij anderen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - februari 16, 2021
10

Prettig

Heldere website, prettig telefonisch contact, correcte en stipte dienstverlening tegen een zeer redelijke prijzen Kortom: aan te bevelen. Aad Maase
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Egmond-Binnen - februari 15, 2021
10

Zorg vanuit het hart

Er word goed geluisterd naar je wensen en deze worden met zorg uitgevoerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - februari 15, 2021
9

Zeer fijne en professionele uitvoering

De gehele uitvoering van begin tot eind als zeer prettig ervaren. Begeleider dacht actief mee incl slimme tips.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ridderkerk - februari 15, 2021
9

Begripvol, respectvol, flexibel

Om in tijden van Corona een mooie crematie te regelen is een bijna onmogelijke taak. Maar het is jullie gelukt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - februari 13, 2021
8

Snel en krachtig

Tijdens Covid 19 een uitgeklede uitvaart gehad. De medewerker heeft zijn best gedaan er iets van te maken onder deze bizarre omstandigheden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - februari 12, 2021
10

Ik ben heel erg tevreden over Mavendo

Ik ben heel erg tevreden over Mavendo. Alles verliep naar wens en de communicatie was uitstekend .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - februari 11, 2021
10

Mavendo neemt alle zorg uit handen op respectvolle manier

Bij het overlijden van onze moeder en schoonmoeder hebben wij de uitvaart bij Mavendo neergelegd en zij hebben ons alle zorg uit handen genomen. Ze regelen alles. En de medewerkers doen dit op een zeer respectvolle wijze. Wij kunnen hen aanbevelen en zijn hen zeer dankbaar voor de afhandeling van alle zaken die komen kijken bij een overlijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendriks - februari 10, 2021
10

Respectvol zonder afstand

Zeer tevreden over alles. Er werd door de uitvaartondernemer feilloos aangevoeld met wat voor soort gezin hij te maken had en daardoor werd een trieste gelegenheid toch nog een draaglijk en soms zelfs luchtig moment. Ik had het gevoel dat we op hem konden leunen hetgeen heel belangrijk is op zo'n dag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borculo - februari 9, 2021
10

Goed

Netjes geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - februari 9, 2021
10

Perfect

Wij zijn respectvol en liefdevol geholpen door Miranda bij het overlijden van mijn moeder en 5 weken later bij het overlijden van mijn oom.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OUDEMOLEN NB - februari 9, 2021
7

Goede service

Service en accuraatheid was prima. De extra prijs voor het bezoeken van de overledenen vind ik enorm hoog voor een bezoek van een 30 min.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- wustefeld - februari 9, 2021
9

Alles was goed geregeld prima

Heb het positief ervaren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - januari 28, 2021
10

Tevreden

Ales netjes prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - januari 28, 2021
8

Meelevend

Ondanks de Corona maatregelen in de eerste lockdown hebben wij toch een mooi en waardevol afscheid van mijn vader kunnen nemen. De uitvaart medewerker was zeer betrokken en ondanks alle Corona maatregelen was het een intieme mooi waardig afscheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - januari 27, 2021
10

Een geweldige begeleiding en service voor zeer lage prijs

De informatie op internet is uitstekend, u heeft mij op een geweldige manier begeleid bij de crematie van mijn partner, ik mocht ook nog bij de crematie persoonlijk aanwezig zijn, een mooie kist, een mooi crematorium, zeer lage prijs, kort om de beste van Nederland!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - januari 26, 2021
10

prima begeleiding naar begraafplaats BARBARA

mooi discreet optreden van al uw mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - januari 26, 2021
10

Ik heb het een keer gebruikt

een zeer professionele service heeft me geholpen, ook al ken ik de taal niet zo goed, ik ben erg tevreden. Ik raad ten zeerste aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravenhage - januari 26, 2021
10

Meegedacht en adequaat gehandeld

Op zoek zijnde naar een uitvaart binnen het budget, kreeg ik i.p.v tegenstand en dure offertes begrip!. Zo moet het. Omdat we een uitvaartverzorger elders kregen vanwege de afstand, liep het niet zoals we hoopten. Al met al wel tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geeste - januari 23, 2021
9

Respectvol

Erg goede zorg mogen ontvangen,gedurende deze verdrietige periode,met dank aan Andries Frederik.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - januari 14, 2021
10

We hebben ons echt gesteund en geholpen gevoeld

Bekwaam, prettig, en een goede klik hebben geleid tot een uitvaart waar we met een goed gevoel op terugkijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - december 3, 2020
10

Mooi afscheid bij crematie van moeder

Het was allemaal prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elp - december 3, 2020
10

Zeer goed geregeld

Van af af het moment van. Ophalen.overleden echtgenoot. Tot aan de crematie zeer netjes geregeld waardig afscheid. Hele familie vol lof
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - december 3, 2020
9

Fijne begeleiding

Benaderbaar en prettig in omgang. Aandacht voor persoonlijke wensen. Snel in regelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - december 3, 2020
8

We zijn erg tevreden over Mavendo Uitvaartzorg B.V.

Frans heeft ons op een hele fijne manier geholpen met het verzorgen/ uitvoeren van de uitvaart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - december 2, 2020
10

Goed eerste gesprek.

Door het heldere eerste gesprek is er weinig contact meer geweest. Alles was goed geregeld. Erg fijn in een hectische en verdrietige periode.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - december 2, 2020
10

Geweldig in waardige zin

Zeer intensief contact en meedenkend. Altijd bereikbaar en uitstekende medewerkers. Zeer meelevend en alles goed en duidelijk bespreekbaar. 2x in 5 weken tijd van de diensten gebruik moeten maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - december 2, 2020
10

uitstekend en betrokken

tevreden uitstekend en betrokken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rotterdam - november 12, 2020
9

Heel prettige begeleiding.

Wij zijn zeer te spreken over de goede en menselijke zorg die wij hebben ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - november 10, 2020
8

Goed

egrafeniHoe moet je een begrafenis beoordelen? Het is nooit prettig. Maar we waren heel tevreden met begeleider.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 7, 2020
10

Professioneel en eerijk

Van begin tot eind zijn alle zaken netjes, duidelijk en professioneel afgehandeld door André bij ons. Het pakket was duidelijk (basispakket) en werd goed uitgelegd. De mogelijkheden zijn ruim, ze houden goed rekening met de wensen. Ik zou Mavendo een ieder aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - november 7, 2020
10

Goed geregeld

Al onze wensen voor de uitvaart zijn vervuld. Goede serviceceb contact.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - september 5, 2020
9

Goed

Zeker in caronatijd zeer goed