Klantervaringen

Klantervaringen

Mavendo Uitvaartzorg heeft door de jaren heen klantervaringen opgebouwd. Wij hechten veel waarde aan een goede beoordeling. Hieronder vindt u een overzicht van al onze uitvaartbeoordelingen.

Beoordeling schrijven ➜

★★★★☆  Gemiddeld 9,4 / 10

uit 64 klantbeoordelingen

“We zijn op een voortreffelijke wijze geholpen en bijgestaan Door een medewerkerster van uw bedrijf.Goed advies en steun gekregen.”

★★★★☆ 9,5/10

NicoleVenlo
“Bij een verlies word je overspoelt door emoties en kan het zijn dat je niet helder nadenken. Via internet ben ik bij Mavendo terecht gekomen, en dit heeft positief uitgepakt. Nadat wij met de mevrouw van de telefoondienst hadden besproken de uitvaart de volgende ochtend te regelen kwam er een nette uitvaartleidster. Wij willen jullie van harte bedanken voor de steun en hulp.”

★★★★☆ 9,0/10

P.J. de JongDen Haag
“Wij willen iedereen graag bedanken voor het warme afscheid”

★★★★☆ 8,5/10

Familie vd BergRotterdam
“Hele goede ervaring met Mavendo. Na een telefonisch contact op vrijdagavond kwam de volgende ochtend de uitvaartverzorger. Er werd bij de voorbereidingen goede en duidelijke informatie verstrekt door haar. Zij heeft de hele plechtigheid keurig en waardig verzorgd en alles volgens onze wensen begeleid.  Alles is binnen het budget naar wens verlopen. We kunnen met een goed gevoel terugkijken op een waardig afscheid. Kortom, Top!”

★★★★★ 10/10

MiekeHoofddorp
“Middels deze weg willen wij jullie hartelijk bedanken voor de goede steun na het overlijden van mijn vader. De uitvaart liep zoals gehoopt, vredig en keurig bijgestaan door de uitvaartondernemer. Wij raden dan ook iedereen aan om te kiezen voor een uitvaart-pakket. Kosten zijn vooraf besproken, en niets bijgekomen!”

★★★★☆ 9,0/10

Frans & MarjanTiel
“Dank voor de goede dienstverlening. Wij kunnen terugkijken op een goed en waardig warm afscheid. Keurig bijgestaan door de uitvaartleider. Éen minpuntje; de keuze uit consumpties in het crematorium waren wat beperkt, maar daar konden jullie niets aan doen! “

★★★★☆ 9,0/10

PaulAmstelveen
“Wij waren erg tevreden met de geboden hulp bij de uitvaart. Ook de afhandeling van de as is keurig verlopen.”

★★★★10 / 10

MaartenEnkhuizen
“Beter had het niet kunnen gaan, wat een fantastische manier van regelen van alles, ik ben zeer dankbaar”

★★★★☆ 9.0 / 10

CarolineGroningen
“Alles goed en duidelijk geregeld. Kwamen zeer snel bij ons thuis langs om de uitvaart te regelen. Wij wilde de uitvaart laten plaatsvinden in de kerk, dat werd netjes geregeld en verzorgd. Keurig bijgestaan door ervaren begrafenisondernemer. Enige minpunt was dat er de uitvaart niet op vrijdag kon, aangezien het crematorium vol zat (maar daar kan Mavendo niets aan doen uiteraard)”

★★★★☆ 8.5 / 10

Peter & MarjaZoetermeer
“Zeer prettige ervaring. Deskundig, dienstbaar personeel. Prijs prestatieverhouding een dikke 10”

★★★★★ 10 / 10

MartinHengelo
“Wat een fijne mensen bij Mavendo Uitvaartzorg. Warm, vriendelijk, lief, meedenkend. Er is alle tijd en ruimte voor wensen en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Er is aandacht voor verdriet, rouw en staan open open voor mogelijkheden rondom de uitvaart. Hartelijke medewerkers die 24/7 voor je klaar staan.”

★★★★★ 9.5 / 10

RenéVlaardingen
“Alles wat via Mavendo was geregeld is perfect gelopen. Wij hadden gekozen voor een crematie in crematorium Ockenburgh in Den Haag. Vooraf konden wij nog afscheid nemen van mijn zus, familie erbij was geheel netjes verlopen. De koffietafel achteraf liep zoals besproken en naderhand hebben wij de as een maand later bij het crematorium samen met de uitvaartleider uitgestrooid.”

★★★★☆ 9.0 / 10

CorDen Haag

Klantervaringen

Hier leest u al onze klantervaringen van de afgelopen jaren. Mavendo staat voor kwaliteit én persoonlijke aandacht.

Lees meer ➜
Suensberg - large 013

Onze uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren met het regelen van uitvaarten en daarbij kennen zij de lokale mogelijkheden.

Lees meer ➜
pexels-photo-106937

Vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures voor diverse functies. Een open sollicitatie kan altijd naar info@mavendo.nl

Lees meer ➜
Suensberg - large 009

Onze werkwijze

De werkwijze waarop Mavendo een uitvaart regelt en bespreekt leest u hier. Wij hanteren onze kwaliteitsnormen.

Lees meer ➜
Call Now Button