Klantervaringen

Klantervaringen

Mavendo Uitvaartzorg heeft door de jaren heen klantervaringen opgebouwd. Wij hechten veel waarde aan een goede beoordeling. Hieronder vindt u een overzicht van al onze uitvaartbeoordelingen.

10

We hebben ons echt gesteund en geholpen gevoeld

Bekwaam, prettig, en een goede klik hebben geleid tot een uitvaart waar we met een goed gevoel op terugkijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - december 3, 2020
10

Mooi afscheid bij crematie van moeder

Het was allemaal prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elp - december 3, 2020
10

Zeer goed geregeld

Van af af het moment van. Ophalen.overleden echtgenoot. Tot aan de crematie zeer netjes geregeld waardig afscheid. Hele familie vol lof
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - december 3, 2020
9

Fijne begeleiding

Benaderbaar en prettig in omgang. Aandacht voor persoonlijke wensen. Snel in regelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - december 3, 2020
8

We zijn erg tevreden over Mavendo Uitvaartzorg B.V.

Frans heeft ons op een hele fijne manier geholpen met het verzorgen/ uitvoeren van de uitvaart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - december 2, 2020
10

Goed eerste gesprek.

Door het heldere eerste gesprek is er weinig contact meer geweest. Alles was goed geregeld. Erg fijn in een hectische en verdrietige periode.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - december 2, 2020
10

Geweldig in waardige zin

Zeer intensief contact en meedenkend. Altijd bereikbaar en uitstekende medewerkers. Zeer meelevend en alles goed en duidelijk bespreekbaar. 2x in 5 weken tijd van de diensten gebruik moeten maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - december 2, 2020
10

uitstekend en betrokken

tevreden uitstekend en betrokken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rotterdam - november 12, 2020
9

Heel prettige begeleiding.

Wij zijn zeer te spreken over de goede en menselijke zorg die wij hebben ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - november 10, 2020
8

Goed

egrafeniHoe moet je een begrafenis beoordelen? Het is nooit prettig. Maar we waren heel tevreden met begeleider.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - november 7, 2020
10

Professioneel en eerijk

Van begin tot eind zijn alle zaken netjes, duidelijk en professioneel afgehandeld door André bij ons. Het pakket was duidelijk (basispakket) en werd goed uitgelegd. De mogelijkheden zijn ruim, ze houden goed rekening met de wensen. Ik zou Mavendo een ieder aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - november 7, 2020
10

Goed geregeld

Al onze wensen voor de uitvaart zijn vervuld. Goede serviceceb contact.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - september 5, 2020
9

Goed

Zeker in caronatijd zeer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - september 4, 2020
10

Prima

Anne Wieb begreep onze wensen, dacht mee en was lekker nuchter. Precies wat wij op dat moment nodig hadden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Abcoude - september 1, 2020
10

Respectvol

Ik was een beetje huiverig voor de service i.c.m. de prijs, maar er schortte absoluut niets aan! Alle medewerkers meer dan respectvol, erg aardig en menselijk. We hadden geen betere organisatie kunnen vinden, denk ik!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - september 1, 2020
10

Perfect!

Heel goed verzorgd, en met medeleven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Minosstr 41 - september 1, 2020
9

In één woord geweldig

Frans is zeer prettig in de omgang, Alles is goed uitgelegd wij zijn blij dat álles goed is verlopen....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - augustus 18, 2020
10

Zeer positief en professioneel.

Ruimte voor mogelijkheden in de lastste wens van de overledene.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - augustus 2, 2020
9

Perfect, zeer tevreden.

Alles goed en netjes geregeld, afgestemd op onze wensen met het juiste advies zonder iets op te dringen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Numansdorp - juli 14, 2020
10

Hartverwarmend

Mijn familie en ik zijn ontzettend dankbaar voor de liefde en tijd die Frans voor ons heeft genomen. Hij heeft aan alles gedacht en tot in de puntjes goed verzorgd. Zijn uitstraling en rust gaven ons ook vrede en rust op dat moment. Ik mocht altijd bellen als ik vragen had en dat vond ik ook fijn. Nogmaals namens mij en de familie hartelijk dank voor alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - juli 9, 2020
10

Ondanks corona,keurig geregeld

Goede firma,aantebevelen .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - juni 16, 2020
10

Respectvol

Een afscheid tijdens de Corona maatregelen vergt veel improvisatie vermogen. Als je dit dan op een respectvolle manier doet en kijkt naar de mogelijkheden die er wel zijn en mee denkt met de behoeftes van de nabestaanden dan verdien je een pluim
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - juni 11, 2020
10

Prima warm en verzorgd

Goede gesprekken, duidelijke uitleg en goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - mei 28, 2020
9

Goed

alles netjes geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rotterdam - mei 27, 2020
10

Alles erg soepel en prettig geregeld!

De communicatie verliep uitstekend. Verder vond ik het een sfeervolle aula en de uitvaartbegeleider wist de speech prachtig voor te dragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - april 7, 2020
8

Prettige en kundige begeleiding

Voelden ons prima ondersteund in het gehele proces met ruimte voor eigen inbreng en wensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krimpen a/d IJssel - april 6, 2020
9

Goed geregelde uitvaart

De contacten met Mavendo zijn plezierig en professioneel. Afspraken zijn duidelijk en worden ook nagekomen. Eigenlijk alles wat je wil om een gepaste uitvaart voor een dierbare te laten verzorgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam / Den Haag - maart 25, 2020
9

Uitstekend

Wij zijn zeer vakkundig geholpen en bijgestaan na het verlies. In zo’n periode wil je duidelijkheid en die hebben jullie ons gegeven. Direct de kosten en de wensen besproken. Alles verliep zoals wij wenste. Veel dank namens iedereen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - maart 7, 2020
10

Goed verzorgde uitvaart

De uitvaart van mijn tante is goed verlopen. Liefdevolle en warme dame, die precies wist wat er in het crematorium mogelijk was. Het telefoongesprek was meteen alles duidelijk, korte lijnen met de uitvaartzorgster. Dank
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - maart 5, 2020
9

Perfect, warm, waardig en betaalbaar

Helaas heb ik een uitvaartverzorger moeten inschakelen die kon letten op ons budget. Jullie hebben ons hier enorm goed mee geholpen. Alle dank gaat uit naar de warme medewerkers en verzorgers. Dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - maart 3, 2020
10

Fijn, warm en vriendelijk

Er is alle tijd en ruimte voor wensen en alles tot in de puntjes geregeld. In de moeilijke periode hebben zij een wereld van verschil gemaakt voor ons. Hartelijke medewerkers die voor je klaar staan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Jansen - maart 2, 2020
10

Waardig en meelevend

Ze hebben onze moeder thuis opgebaard, aangezien wij dat graag wilden. Er werd keurig naar onze wensen geluisterd en eigen inbreng was mogelijk. Wij hebben de crematie als zeer waardig ervaren en willen de uitvaartverzorgster enorm bedanken. Gezien de prijs en kwaliteit enorm top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - februari 27, 2020
10

Dankbaar!

Wij zijn dankbaar voor de prettige en begripvolle uitvaartverzorgster die ons heeft geholpen. Het persoonlijke contact, het begrip en het medeleven hebben ons enorm geholpen na het overlijden. Wij kijken terug op een persoonlijk en waardig afscheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - februari 25, 2020
9

Zeer professioneel en transparant

Met de begrafenis wilden wij een goed afscheid wat binnen ons budget kon blijven. Jullie hebben gezorgd voor een afscheid dat bij mijn vader paste. De plechtigheid was vooraf duidelijk besproken en alles dat geregeld moest worden verliep goed. Hartelijk bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - februari 16, 2020
10

Meteen een goed gevoel

Toen de uitvaartleider bij ons thuis kwam om de uitvaart van onze schoonvader te regelen was er meteen een goed gevoel. Wij wilden een klein afscheid met ons gezin en familie. Jullie hebben ons enorm goed geholpen met het regelen van een kleinschalig maar toch warm afscheid. Mede dankzij de persoonlijke begeleiding hebben wij het ervaren als een respectvol afscheid, dank.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - februari 13, 2020
9

Rustgevend en zeer persoonlijk

Wij hebben het afscheid als zeer rustgevend ervaren. Vooraf direct onze wensen besproken en kregen tijdens het gesprek de kosten al te zien. Fijn gevoel kijken wij terug op een mooi afscheid van onze moeder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - februari 11, 2020
10

Goede en respectvolle uitvaart

Goed verzorgde uitvaart, begeleiding van hr. Wijnsma gedurende hele week was top; bespreking zowel thuis bij mij als in Hebron kerkkapel was vriendelijk, duidelijk en klip en klar. Snelle opstelling van hele tijdschema. Ook gang van zaken in kerk van uitvaartleider en draagbroeders op 31 januari was o.k., begraving zelf was dik en orde. Onze dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - februari 7, 2020
10

Respectvol en meelevend. Uitstekend!

Na het verlies van mijn man zijn wij als familie direct en meelevend bijgestaan door jullie. Met alle dank aan alle medewerkers voor de uitstekende begeleiding na het overlijden. Ook zijn de kosten van de crematie ons meegevallen en kijken wij terug op een goed, waardig en vooral respectvol afscheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - februari 5, 2020
10

Bijzonder fijn geholpen na het overlijden

Bijzonder fijn geholpen na het overlijden van onze vader, de uitvaartbegeleider heeft alle tijd aan ons besteed welke wij nodig hadden. Geen druk en ook geen haast. De dag van de uitvaart was zeer respectvol en we zijn dan ook volop tevreden met de zorg welke wij mochten ontvangen. Nogmaals hartelijk dank.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - februari 5, 2020
9

Zeer tevreden

Wij als familie hebben heel fijn contact gehad met Mavendo uitvaartzorg, de wensen die vooraf besproken waren zijn precies zo uitgevoerd. We hadden het niet mooier kunnen krijgen ! Enorm tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis - februari 5, 2020
10

Respectvol en eerbiedwaardig

De dag dat mijn moeder en onze schoonmoeder kwam te overlijden twijfelde ik geen moment om Mavendo Uitvaartzorg te bellen . Mede omdat mijn moeder haar uitvaart klein en besloten wilde houden. Zeer goed geholpen om onze en mijn moeder haar wensen te realiseren. Goed advies en heel goed meegedacht! Wij vinden de hulp en het regelen van de uitvaart zoals Mavendo Uitvaartzorg het gedaan heeft in een woord TOP hartelijk dank hiervoor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - februari 5, 2020
10

Professioneel, persoonlijk en transparant

Wij zijn op een persoonlijke en professionele wijze bijgestaan, waarbij alles uitstekend werd geregeld. Alles werd respectvol, vriendelijk en keurig verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - februari 5, 2020
42 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Call Now Button