Uitvaart Amsterdam

Uitvaart Amsterdam

Zodra u te maken heeft gekregen met een overlijden moeten er veel keuzes gemaakt worden. Wij verzorgen samen met u een persoonlijke uitvaart in Amsterdam. Onze uitvaartverzorger komt bij u thuis om de uitvaart te regelen. Wij leggen voor u de uitvaartwensen vast en zorgen voor een vrijblijvende kostenbegroting. De uitvaart regelen zij geheel volgens uw wensen.

In de periode na overlijden kan de overledene opgebaard worden om persoonlijk afscheid te nemen. De opbaring zou bij u thuis kunnen maar ook in het uitvaartcentrum in Amsterdam of bij onze locatie in de regio. Na overlijden komt onze uitvaartondernemer in Amsterdam bij u langs om de uitvaart te regelen. Of het nu gaat om een intiem afscheid of een uitgebreid afscheid.

Direct overlijden melden?

Bel ons en we gaan u meteen helpen, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Onze uitvaartverzorgers in regio Amsterdam

Onze gediplomeerde uitvaartverzorgers regelen de uitvaart zoals u wenst. Wij staan voor u klaar na overlijden en helpen u in deze moeilijke periode.

PW0A509122

A. Frederik

Uitvaartbegeleider
“Met rust en ruimte voor iedere stap zorgen we er samen voor dat het afscheid van uw dierbare bijzonder wordt. Samen zorgen wij voor een persoonlijk, waardig en stijlvol afscheid. Ook voor een uitvaart in Amsterdam sta ik voor u klaar. ”
FGroenendijk

F. Groenendijk

Uitvaartbegeleider
“Niemand wil afscheid nemen. Maar op een gegeven moment overkomt het. Samen kunnen wij met elkaar de wensen en mogelijkheden voor de uitvaart bespreken. Alles voor een waardig afscheid.”
image00001

M. de Krijger

Uitvaartbegeleidster
“Een afscheid dat recht doet aan de persoon die hij of zij was. Na een overlijden neem ik alle zorg uit handen, zo begeleid ik u voor, tijdens en na de uitvaart. Ik zorg ervoor dat ieder afscheid uniek en persoonlijk wordt.”

Oriënteren en voorbereiden

Een uitvaartverzorger komt bij u langs om alle wensen voor de uitvaart te bespreken. Het zorgt voor rust en duidelijkheid voor uw familie.

Lees meer ➜

Offerte aanvragen?

Om al uw wensen op papier te zetten kunt u een offerte aanvragen. Wij zorgen dat u een op maat gemaakte uitvaart offerte ontvangt.

Lees meer ➜

Uitvaart regelen in Amsterdam

Wij komen direct bij u (thuis) langs om de uitvaart te regelen. Bel dag en nacht naar ons meldnummer: 085 – 1300 785 (24 uur per dag).

Lees meer ➜

Oriënteren en voorbereiden

Een uitvaartverzorger komt bij u langs om alle wensen voor de uitvaart te bespreken. Het zorgt voor rust en duidelijkheid voor uw familie.

Offerte aanvragen?

Om al uw wensen op papier te zetten kunt u een offerte aanvragen. Wij zorgen dat u een op maat gemaakte uitvaart offerte ontvangt.

Uitvaart regelen in Amsterdam

Wij komen direct bij u (thuis) langs om de uitvaart te regelen. Bel dag en nacht naar ons meldnummer: 085 – 1300 785 (24 uur per dag).

website003

Wat kost een uitvaart in Amsterdam?

Zodra u wilt weten wat de uitvaartkosten voor een uitvaart in Amsterdam zal zijn, kunt u onze overzichtelijke tarieven bekijken. Het zorgt voor transparantie in de kosten voor de uitvaart. Voor zowel een crematie als een begrafenis bent u bij ons in vertrouwde handen. De kosten in Amsterdam zijn bij Mavendo Uitvaartzorg geheel transparant en overzichtelijk.

Mavendo 0010

Bijzondere uitvaartlocaties in Amsterdam

Ook in Amsterdam zijn er diverse uitvaartlocaties waar wij voor u een afscheid kunnen regelen. Het afscheid kan plaatsvinden bij een crematorium of begraafplaats, maar óók bij bijvoorbeeld een lokale buurtzaal of de sportvereniging van uw dierbare. Er zijn verschillende mogelijkheden om een afscheid uniek te maken. Bel 24 uur per dag: 085 – 1300 785

Uitvaartverzorging Amsterdam: Het rouwvervoer

Onze uitvaartverzorging in Amsterdam zorgt voor een geheel persoonlijke uitvaart. Wij regelen de opbaring, het rouwvervoer, de uitvaartkist en de gehele plechtigheid. Zo kunnen wij voor u ook de rouwkaart, de koffietafel en zelfs de rouwbloemen regelen. Zo kunnen wij het rouwvervoer voor u regleen, geheel passend bij uw wensen. Wilt u een rouwauto of toch een rouwbus? Ook kunnen wij voor u de eventueel volgauto’s regelen of zelfs een koets. Het zorgt ervoor dat u in alle rust afscheid kunt nemen. Wilt u direct persoonlijke uitvaartverzorging inschakelen? Bel: 085 – 1300 785.

rouwvervoer004

Uitvaartondernemer Amsterdam: Uw wensen bespreken

Met een persoonlijke uitvaartondernemer in Amsterdam bent u verzekerd van de juiste begeleiding. Het zorgt ervoor dat u al uw vragen kunt stellen aan onze uitvaartondernemer. Samen bespreekt u met hem of haar de wensen voor de uitvaart. Daarbij zullen onze uitvaartverzorgers kijken naar de wensen en het beschikbare budget. Zo zorgen wij voor een geheel passend afscheid binnen uw budget. Met elke uitvaartverzekering of budget kunt u bij ons terecht. Bel gerust voor al uw vragen direct met het meldnummer: 085 – 1300 785.

Suensberg - large 009

Checklist uitvaart in Amsterdam

  1. Ten eerste schakel direct een (huis) arts in om de verklaring van overlijden op te stellen.
  2. U kunt nagaan of er eventuele uitvaartverzekeringen aanwezig zijn.
  3. Ook kunt u alvast bekijken of er een wilsbeschikking of testament is.
  4. Zorg ervoor dat het paspoort of de ID kaart van de overledene aanwezig is.
  5. Indien mogelijk kunt u alvast kleding klaarleggen voor onze verzorgers in Amsterdam
  6. U kunt de uitvaart regelen met één van onze uitvaartverzorgersbel 24/7: 085 – 1300 785.

 

Soll Created Fotografie00110

Uitvaart in Amsterdam: Wat te doen bij een overlijden

Na overlijden komen wij direct bij u thuis om de uitvaart te regelen. Samen met onze uitvaartondernemer in Amsterdam worden uw uitvaartwensen besproken. Hierin kunt u aangeven hoe u het laatste afscheid voor ogen heeft. Zo krijgt u alle tijd en ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Daarbij kijken wij samen naar de mogelijkheden en de kosten voor de uitvaart. Wilt u direct uitvaartverzorging in Amsterdam? Bel: 085 – 1300 785.

Uitvaartverzorger in Amsterdam

Uw gediplomeerde uitvaartverzorger uit regio Amsterdam staat u bij met ideeën, biedt praktische hulp bij alle keuzes de gemaakt moeten worden. Zo zorgt onze uitvaartverzorging in Amsterdam voor direct hulp na overlijden. Het zorgt ervoor dat u in alle rust afscheid kunt nemen. Onze werkwijze zorgt ervoor dat u een geheel persoonlijk, stijlvol en bijzonder afscheid krijgt. Ongeacht uw uitvaartverzekering (of niet) of uw budget, wij regelen een geheel passend afscheid.

DSC_0538
Call Now Button