Uitvaart Maastricht

Uitvaart in Maastricht, voor een persoonlijk afscheid

Zodra u een uitvaart in Maastricht wilt regelen staan wij dag en nacht voor u klaar. Wij regelen de uitvaart zoals u dat wilt. Voor een mooi, stijlvol en respectvol afscheid – Dat is Mavendo

Bekijk onze tarieven ❯Uitvaart Maastricht     085 – 1300 785 (24/7)

Bel 24/7 bij overlijden

085 – 1300 785

Uitvaart in Maastricht

Zodra u een uitvaart in Maastricht wilt regelen staan wij dag en nacht voor u klaar. Wij regelen de uitvaart zoals u dat wenst. Voor een persoonlijk, stijlvol en waardig afscheid – Dat is Mavendo

Bekijk onze tarieven ❯
Uitvaart Maastricht     085 – 1300 785 (24/7)

Uitvaart regelen in Maastricht

Zodra u een uitvaart in Maastricht wilt regelen, kunt u rekenen op onze zorg. Wij zorgen voor een persoonlijke uitvaart. De uitvaart zoals u dat wenst, bijzonder en waardig. Onze uitvaartverzorgers in Maastricht staan dag en nacht voor u klaar na overlijden. Direct de uitvaart bespreken? Bel 24/7: 085- 1300 785.

Uitvaart {Plaatsnaam}

Wat kost een uitvaart in Maastricht?

Bij Mavendo worden de kosten voor de uitvaart altijd vooraf besproken. Doordat wij werken met transparante uitvaart tarieven, komt u bij ons nooit voor hoge kosten achteraf te staan. De kosten voor een uitvaart in Maastricht zijn bij ons altijd vooraf bekend. Zo heeft u bij ons zowel een crematie als een begrafenis voor een vaste prijs. Met onze uitvaartpakketten weet u direct wat de uitvaartkosten voor een uitvaart in Maastricht zullen zijn.

Een waardig afscheid voor elk budget

Samen met onze uitvaartverzorger bespreekt u de uitvaart. Onze uitvaartverzorger komt bij u thuis langs om de uitvaart te bespreken. In dit gesprek kunt u al uw uitvaartwensen kenbaar maken. De crematie of begrafenis in Maastricht zal zo persoonlijk mogelijk verlopen. Wij nemen al uw zorgen uit handen in deze lastige periode, dat is Mavendo Uitvaartzorg.

Soll Created Fotografie00093

Kosten uitvaart in Maastricht

Bij Mavendo worden de kosten voor de uitvaart altijd direct besproken. Doordat wij werken met overzichtelijke uitvaart tarieven, komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. De uitvaartkosten in Maastricht zijn bij ons overzichtelijk. Zo heeft u bij ons zowel een crematie als een begrafenis voor een vast tarief. Met onze tarieven weet u direct wat de uitvaartkosten voor een uitvaart in Maastricht zullen zijn.

Waardig afscheid regelen

Samen met onze uitvaartverzorger regelt u de uitvaart. Wij komen bij u thuis langs om de uitvaart te regelen. In dit gesprek kunt u al uw uitvaartwensen kenbaar maken. De crematie of begrafenis in Maastricht zal zo waardig mogelijk verlopen. Aangezien wij al uw zorgen uit handen nemen, kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

Vraag een offerte aan ❯
Soll Created Fotografie00093

“Voor een waardig, goed en stijlvol afscheid”

Bij Mavendo vinden wij het van essentieel belang dat u altijd contact houdt met één uitvaartleider. Dit zorgt ervoor dat u een vast contactpersoon krijgt binnen onze uitvaartorganisatie. Het voordeel hiervan is dat u altijd met één uitvaartleider te maken krijgt, waardoor uw vragen direct beantwoord kunnen worden. Onze uitvaartverzorger is dan ook voor u dé aangewezen persoon voor al uw vragen rondom de uitvaart.

Uitvaart regelen ➜
Suensberg - large 002

Uitvaart regelen

Samen met u bespreken wij de uitvaart in Maastricht. Onze ervaren uitvaartverzorger komt bij u thuis langs om de uitvaart te regelen.

Lees meer ➜
Suensberg - large 013

Onze uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers in Maastricht weten precies hoe zij de uitvaart moeten regelen. Wij zorgen voor een persoonlijke uitvaart.

Lees meer ➜
pexels-photo-106937

Wat kost een crematie of begrafenis?

De kosten voor een uitvaart in Maastricht zijn transparant. Onze uitvaart tarieven zorgen ervoor dat u de kosten altijd vooraf weet.

Lees meer ➜

Offerte aanvragen

Wilt u direct de kosten voor een uitvaart in Maastricht weten en heeft u specifieke wensen? Vraag hier direct een offerte op maat aan.

Lees meer ➜
Soll Created Fotografie00193

Uitvaartverzorging Maastricht, Mavendo is er voor u

Mavendo Uitvaartverzorging is er voor u na een overlijden. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht klaar om u te helpen. Zo zorgen wij ervoor dat alle wettelijke formaliteiten rondom de uitvaart worden verzorgd. Dit zorgt ervoor dat u rust krijgt, dat belangrijk is in deze zware tijd. Wij zorgen ervoor dat u in rust afscheid kunt nemen. Onze uitvaartverzorging in Maastricht zorgt daarvoor.

Soll Created Fotografie00110

Wenst u een persoonlijke uitvaart in Maastricht?

Onze uitvaartverzorging zorgt ervoor dat u in alle vrijheid de uitvaart kunt bespreken. Wij regelen de gehele uitvaart, vanaf het verzorgen en opbaren tot aan de dag van de uitvaart. Alle formaliteiten van de uitvaart worden van begin tot eind geregeld. Uw uitvaartwensen staan centraal: u houdt de regie. Bij Mavendo Uitvaartzorg bent u verzekerd van een bijzonder afscheid voor elk budget.

Direct een uitvaart offerte aanvragen?

De kosten van een uitvaart in Maastricht hangen af van uw wensen. Bijvoorbeeld van de keuze voor de de afscheidsdienst, de locatie van het afscheid in regio Maastricht of de bloemen en de catering. Door middel van een offerte aanvraag kunnen wij uw uitvaartwensen in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij een duidelijke kostenbegroting naar u verzenden met de te verwachtte uitvaartkosten.
Offerte aanvragen ➜

Onze zekerheden bij Mavendo Uitvaartzorg

Bij Mavendo Uitvaartzorg in Maastricht hebben wij de vijf kernwaarden voorgeschreven. Deze kernwaarden dienen door onze uitvaartverzorgers gebruikt te worden tijdens het regelen van een uitvaart. Aangezien wij veel waarde hechten aan een goede uitvaartorganisatie hebben wij hieronder de kernwaarden uiteengezet. Onze uitvaartverzorgers volgen onze werkwijze altijd.

1. Eén vaste uitvaartverzorger

Bij Mavendo Uitvaartzorg heeft u altijd contact met één uitvaartverzorger. Dit zorgt ervoor dat u altijd een vast contactpersoon heeft binnen onze uitvaartorganisatie. Zodra u een uitvaart in Maastricht wilt regelen, komt er direct een uitvaartleider naar u toe. U krijgt de gehele periode rondom de uitvaart altijd te maken met dezelfde uitvaartverzorger.

2. Gediplomeerde uitvaartleiders in Maastricht

Onze uitvaartorganisatie werkt alleen met erkende uitvaartleiders in Maastricht. Dat betekend dat u erop kunt vertrouwen dat al onze uitvaartleiders vakkundig zijn. Daarbij hebben onze uitvaartverzorgers jarenlange ervaring bij diverse uitvaartondernemingen opgedaan, waardoor zij u kunnen helpen zoals u dat wilt.

3. Met iedere uitvaartpolis bent u welkom

Doordat Mavendo Uitvaartzorg een onafhankelijke uitvaartonderneming is, kunt u bij ons met iedere uitvaartverzekering terecht. Wij helpen u graag met het bekijken van uw uitvaartpolis of deze voldoende dekking heeft voor de uitvaart. Voor een uitvaart in Maastricht helpen wij u graag.

4. Wij hebben een lokaal uitvaartcentrum bij in de regio

Wij hebben lokale dienstencentra bij in de regio van Maastricht. Dat betekend dat uw dierbare altijd in uw regio wordt opgebaard. Dat zorgt ervoor dat, indien u toch nog even afscheid wilt nemen, dit in overleg met ons mogelijk is. Aangezien wij de overledene overbrengen naar een dienstencentrum bij u in de regio, kunt u altijd afscheid nemen wanneer u dat wilt.

5. Altijd een kostenbegroting vóór de uitvaart

U komt bij Mavendo nooit voor verrassingen te staan. Onze uitvaartverzorgers brengen altijd eerst een kostenbegroting uit. Hierdoor weet u vooraf wat de kosten voor de uitvaart voor de uitvaart in Maastricht zullen zijn. Dit zorgt voor transparantie en overzichtelijkheid in de kosten.

Call Now Button