Uitvaart Utrecht

Uitvaart in Utrecht, voor een persoonlijk afscheid

Wanneer u een uitvaart in Utrecht wilt regelen, komen onze uitvaartverzorgers direct bij u langs. Zij regelen de uitvaart zoals u dat wenst – Dat is Mavendo

Bekijk onze tarieven ❯Uitvaart Utrecht     085 – 1300 785 (24/7)

Bel 24/7 bij overlijden

085 – 1300 785

Uitvaart in Utrecht

Wanneer u een uitvaart wilt regelen in Utrecht, komen onze uitvaartverzorgers direct bij u langs. Zij regelen de uitvaart zoals u dat wenst – Dat is Mavendo

Bekijk onze tarieven ❯
Uitvaart Utrecht     085 – 1300 785 (24/7)

Uitvaart regelen in Utrecht

Zodra u een uitvaart in Utrecht wilt regelen, staan wij voor u klaar. Wij zorgen voor een persoonlijke uitvaart. De uitvaart zoals u dat wenst, bijzonder en stijlvol. Onze uitvaartverzorgers in Utrecht staan dag en nacht voor u klaar na overlijden. Direct de uitvaart bespreken? Bel 24/7: 085- 1300 785.

Uitvaart {Plaatsnaam}

Wat kost een uitvaart in Utrecht?

Bij Mavendo worden de uitvaartkosten altijd direct besproken. Doordat wij werken met transparante uitvaart tarieven, komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. De kosten voor een uitvaart in Utrecht zijn bij ons overzichtelijk. Zo heeft u bij ons zowel een crematie als een begrafenis voor een vast tarief. Met onze overzichtelijke pakketten weet u direct wat de uitvaartkosten voor een uitvaart in Utrecht zullen zijn.

Een waardig afscheid voor elk budget

Samen met onze uitvaartverzorger bespreekt u de uitvaart. Onze uitvaartverzorger komt bij u thuis langs om de uitvaart te bespreken. In dit gesprek kunt u al uw uitvaartwensen kenbaar maken. De crematie of begrafenis in Utrecht zal zo persoonlijk mogelijk verlopen. Wij nemen al uw zorgen uit handen in deze lastige periode, dat is Mavendo Uitvaartzorg.

Soll Created Fotografie00093

Kosten uitvaart in Utrecht

Bij Mavendo worden de kosten voor de uitvaart altijd direct besproken. Doordat wij werken met transparante tarieven, komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. De kosten voor een uitvaart in Utrecht zijn bij ons transparant. Zo heeft u bij ons zowel een crematie als een begrafenis voor een vast tarief. Met onze overzichtelijke pakketten weet u direct wat de uitvaartkosten voor een uitvaart in Utrecht zullen zijn.

Stijlvol afscheid regelen

Samen met onze uitvaartverzorger regelt u de uitvaart. Onze uitvaartverzorger komt bij u thuis langs om de uitvaart te regelen. In dit gesprek kunt u al uw wensen voor de uitvaart kenbaar maken. De crematie of begrafenis in Utrecht zal zo persoonlijk mogelijk verlopen. Aangezien wij al uw lasten uit handen nemen, kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

Vraag een offerte aan ❯
Soll Created Fotografie00093

“Voor een bijzonder, goed en stijlvol afscheid”

Bij Mavendo vinden wij het belangrijk dat u altijd contact houdt met één uitvaartverzorger. Dit zorgt ervoor dat u een vast contactpersoon krijgt binnen onze uitvaartorganisatie. Het voordeel hiervan is dat u altijd met één uitvaartleider te maken krijgt, waardoor uw vragen direct beantwoord kunnen worden. Onze uitvaartleider is dan ook voor u dé aangewezen persoon voor al uw vragen rondom de uitvaart.

Uitvaart regelen ➜
Suensberg - large 002

Uitvaart regelen

Samen met u bespreken wij de uitvaart in Utrecht. Onze ervaren uitvaartverzorger komt bij u thuis langs om de uitvaart te regelen.

Lees meer ➜
Suensberg - large 013

Onze uitvaartleiders

Onze uitvaartverzorgers in Utrecht zijn ervaren met het regelen van uitvaarten en daarbij kennen zij de lokale mogelijkheden.

Lees meer ➜
pexels-photo-106937

Wat kost een crematie of begrafenis?

U wilt graag weten wat een crematie of begrafenis kost in Utrecht. Bekijk daarvoor onze overzichtelijke uitvaartpakketten.

Lees meer ➜

Offerte aanvragen

Zodra u de uitvaartkosten wilt weten, kunt u bij ons een uitvaart offerte aanvragen. U ontvangt deze offerte altijd op maat.

Lees meer ➜
Soll Created Fotografie00193

Uitvaartverzorging Utrecht, Mavendo helpt u

Mavendo Uitvaartverzorging is er voor u na een overlijden. Onze uitvaartverzorgers staan 24 uur per dag klaar om u te helpen. Zo zorgen wij ervoor dat alle wettelijke formaliteiten rondom de uitvaart worden verzorgd. Dit zorgt ervoor dat u vrijheid krijgt, dat belangrijk is in deze moeilijke tijd. Wij zorgen ervoor dat u in rust afscheid kunt nemen. Onze uitvaartverzorging in Utrecht zorgt daarvoor.

Soll Created Fotografie00110

Wilt u een persoonlijke uitvaart in Utrecht?

Onze uitvaartverzorging zorgt ervoor dat u in alle vrijheid de uitvaart kunt bespreken. Wij bespreken de gehele uitvaart, vanaf het verzorgen en opbaren tot aan de dag van de uitvaart. Alle formaliteiten van de uitvaart worden van A tot Z geregeld. Uw uitvaartwensen staan centraal: u houdt de regie. Bij Mavendo Uitvaartzorg bent u verzekerd van een waardig afscheid voor elk budget.

Wilt u direct een offerte aanvragen?

De kosten voor een crematie of begrafenis in Utrecht hangen af van uw wensen. Bijvoorbeeld van de keuze voor de uitvaartkist, de locatie van het afscheid in regio Utrecht of de bloemen en de catering. Door middel van een offerte aanvraag kunnen wij uw uitvaartwensen in kaart brengen. Hierdoor kunnen wij een offerte op maat naar u verzenden met de te verwachtte uitvaartkosten.
Offerte aanvragen ➜

Onze zekerheden bij Mavendo Uitvaartzorg

Bij Mavendo Uitvaartzorg in Utrecht hebben wij de vijf kernwaarden voorgeschreven. Deze kernwaarden dienen door onze uitvaartleiders gebruikt te worden tijdens het regelen van een uitvaart. Aangezien wij veel waarde hechten aan een goede uitvaartorganisatie hebben wij hieronder de kernwaarden uiteengezet. Onze uitvaartverzorgers volgen onze werkwijze altijd.

1. Eén vaste uitvaartverzorger

Bij Mavendo Uitvaartzorg heeft u altijd contact met één uitvaartverzorger. Dit zorgt ervoor dat u altijd een vaste uitvaartverzorger heeft binnen onze uitvaartorganisatie. Zodra u een uitvaart in Utrecht wilt regelen, komt er direct een uitvaartleider naar u toe. U krijgt de gehele periode rondom de uitvaart altijd te maken met dezelfde uitvaartleider.

2. Gediplomeerde uitvaartleiders in Utrecht

Onze uitvaartorganisatie werkt alleen met erkende uitvaartverzorgers in Utrecht. Dat betekend dat u erop kunt vertrouwen dat al onze uitvaartleiders vakkundig zijn. Daarbij hebben onze uitvaartverzorgers jarenlange ervaring bij diverse uitvaartondernemingen opgedaan, waardoor zij u kunnen helpen zoals u dat wilt.

3. Met iedere uitvaartpolis bent u welkom

Doordat Mavendo Uitvaartzorg een onafhankelijke uitvaartonderneming is, kunt u bij ons met iedere uitvaartpolis terecht. Wij helpen u graag met het bekijken van uw uitvaartpolis of deze voldoende dekking heeft voor de uitvaart. Voor een uitvaart in Utrecht helpen wij u graag.

4. Wij hebben een lokaal uitvaartcentrum bij in de regio

Wij hebben lokale dienstencentra bij in de regio van Utrecht. Dat betekend dat uw dierbare altijd in uw regio wordt opgebaard. Dat zorgt ervoor dat, indien u toch nog even afscheid wilt nemen, dit in overleg mogelijk is. Aangezien wij de overledene overbrengen naar een dienstencentrum bij u in de regio, kunt u in overleg afscheid nemen wanneer u dat wilt.

5. Altijd een kostenbegroting vóór de uitvaart

U komt bij Mavendo nooit voor verrassingen te staan. Onze uitvaartverzorgers brengen altijd eerst een kostenbegroting uit. Hierdoor weet u vooraf wat de uitvaartkosten voor de uitvaart in Utrecht zullen zijn. Dit zorgt voor transparantie en overzichtelijkheid in de kosten.

Call Now Button